Пътувайте безплатно на 28 септември от Русе през Разград-Търговище-Варна-Бургас до Истанбул със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ и направете консултация със специалистите на Болница Мемориал!


Дата: 21/09, 20:40

Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, съвместно с Група Болници Мемориал, имат удоволствието да предоставят възможност на българските пациенти, които биха искали да се консултират със специалисти на световно ниво за свой здравословен проблем, да се възползват от БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ и ПРЕГЛЕД НА ПРОМОЦИОНАЛНА ЦЕНА ОТ 80 ЕВРО.

При назначаване на изследвания от страна на специалиста пациентите отново ще могат да се възползват от отстъпка в цената ако решат да ги направят на място.

В инициативата ще могат да се включат пациенти с:

ПОЛУЧАВАТЕ:

Медицинската документация ще бъде обсъдена предварително с координатор от ЗИЦ“Медикъл Караджъ“ и при необходимост да бъде преведена на английски.

„Караджъ Турс Интернешънъл“ ще се погрижи за логистиката на пациентите и ще подсигури тяхното удобно и сигурно пътуване. Пациентите ще бъдат придружени от координатор на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, който ще се погрижи за тяхното спокойствие и ще ги информира за всичко, което им е необходимо по време на пътуването.

ПРОГРАМА:

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НЕ ВКЛЮЧВА:

Необходими документи, свързани с преминаването на граничните пунктове:

България – Турция:

Турция-България:

Възползвайте се от възможността да се информирате навреме за вашите здравословни проблеми и най- добрите варианти за разрешаването им!

Всички желаещи могат да се обадят за информация и записване на телефоните на ЗИЦ“Медикъл Караджъ“: +359 879 977 401 или 0879 977 402 при допълнителни въпроси.

 

*публикацияЗа реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.МЗ: Медицинската сестра да стане защитена професия
Дата: 06/12, 21:50

Кенан елиминира Теодора във "Фермата"
Дата: 06/12, 21:46

Жена блъсна двама души в Ботевград и избяга
Дата: 06/12, 21:34

В Боровец откриват зимния сезон на 15 декември
Дата: 06/12, 21:27

Каримански: Продължава извиването на ръце и изнудването вътре в сглобката
Дата: 06/12, 21:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия