Д-р Гергана Николова: Политиците всички проблеми ли решиха, че се хванаха с националния празник


Дата: 21/09, 17:08

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

"Всичката мара втасала, остана ни единствено да си решим проблема кой точно да ни е националния празник".

Това заяви по повод дискусията дали националния празник на България трябва да е 3 март или 24 май семейният лекар д-р Гергана Николова.

"Няма да си коментираме как ще ни е тока, какви са ни сметките, колко хора са здравно неосигурени, каква зима идва. Въобще неща, които касаят бита на хората, как оцеляваме в ежедневието. Всички останали неща решиха нашите политици, сега остана да решат проблема с националния празник. Всяко нещо страшно се политизира. Като седнат на масата, хората започват да спорят кой защо, какво и как. Чакай, бе човек, какъв е проблема. Това ми напомня малко на нашите отбори, когато единия като отиде да играе в чужбина и другия вика срещу него. Дайте да бъдем малко по-смирени пред всичкото това, което ни очаква като тежка зима, пред бедствията които минаха, хората се издавиха, наводниха се къщите, останаха без домове. Ние не говорим за това как ще помагаме на тези хора, а основният ни проблем е какъв да е националния ни празник и какво ще правим с това нещо. Нека първо да решим проблемите на хората, където ги стягат обувките, там, където ги боли. Нека тези пари, които ще глътне референдума, да бъдат дадени в помощ на пострадалите хора от бедствието по южното Черноморие", призова тя в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Епидемия от морбили в Румъния
Дата: 06/12, 23:26

Борис Джонсън: Подцених Covid
Дата: 06/12, 23:03

Клиентите на А1 ще получат за Коледа неограничени мегабайти и достъп до всички ТВ канали
Дата: 06/12, 22:50

Блъснаха жена и дете в Разград
Дата: 06/12, 22:47

Отлагането – навик, който води до стрес, депресия и безсъние
Дата: 06/12, 22:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2023 | Пълна версия