В Боровец откриват зимния сезон на 15 декември


Дата: 06/12, 21:27

снимка булфото , архив

Зимният сезон в курортен комплекс "Боровец" ще започне официално на 15 декември. От курорта са готови за сезона, като основен приоритет в подготовката са пистите, каза Мария Шейнова, маркетинг мениджър "Бороспорт".

Тя посочи, че всяка година разширяват системата си за изкуствен сняг, като в ски център "Ситняково" са добавени голям брой нови стационарни и подвижни оръдия от последно поколение, припомня БТА.

"Това ни позволява да скъсим времето за заснежаване и да осигурим по-качествена снежна покривка. В момента правим технически сняг във всяка минута, в която това е възможно. Цените на лифт картите вече са обявени на нашия уебсайт. Увеличението им е минимално, предвид инфлацията през последната година", каза още Шейнова.

По думите й "Бороспорт" предлага специална семейна отстъпка за всички семейства с деца, както и сезонна лифт карта за делнични дни, която е с включено нощно каране.

Мария Шейнова каза още, че ски зона "Боровец" разполага с писти с различно ниво на трудност, което я прави любимо място както за начинаещи, така и за напреднали скиори.

В момента на ден лифт карта за човек на възраст 23-64 години е 90 лева, 70 лева е за тийнейджъри и младежи на 14-22 години и за хора над 65 г. За деца между 7-13 години картата е 55 лева. Сезонната лифт карта за възрастни с включено нощно каране струва 1700 лева (23-74 години), а за деца и младежи 7-22 години – 1200 лева. В средата на ноември наваля и първият сняг в курорта.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Героят на България за триумфа над Германия Коди Милър-Макинтайър: Бяхме аутсайдери, но показахме голямо сърце
Дата: 26/02, 15:08

Дани Димов обясни как Черно море подчини ЦСКА
Дата: 26/02, 14:57

Изпъдената Гълъбина си отмъсти жестоко на Алек Ергена и БТВ пред цяла България
Дата: 26/02, 14:54

Как да не се тръшнем болни?
Дата: 26/02, 14:50

Ивана ми звънна от друг телефон, обяви майка й
Дата: 26/02, 14:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия