Кенан елиминира Теодора във "Фермата"


Дата: 06/12, 21:46

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Теодора Тръндева напусна "Фермата", след като загуби елиминационната битка от Кенан Асил тази вечер. Двамата бяха сред последните трима представители на племето "Канатица".

Утре 33-годишния фермер от Дулово ще играе още един дуел - срещу бившия футболист Костадин Велков, и победителят ще се класира за финала. Там ще бъдат още петимата от "Елбетица" - Андрей Стефанов, Георги Георгиев, Емилия Георгиева, Линда Бонева и Мартина Сергиева.

Тази вечер битката беше в пет предвидени етапа. Теодора и Кенан трябваше да се сборят в различни игри, а успехът отиваше при този, който първи събере осем точки от възможни 15.

Кенан спечели първите две игри и взе съответно две и три точки, повеждайки с 5:0. Между втората и третата игра момичетата надъхаха 26-годишната майка, че трябва да докаже на децата си как може да обърне от 0:5 до 10:5.

Третото препятствие бе на алманаха и тук Теди спечели една точка, тъй като даде четири правилни отговора срещу два за Кенан.

Битка №4 бе за четири точки. В нея по-добре се справи Кенан и в крайна сметка спечели с общо 9:1 над съперничката си, като от петия дуел нямаше смисъл, тъй като петте точки нямаше да променят крайния резултат.

"Бях сигурна в качествата на Кенан, а не толкова в своите. Тръгвам си от тук променена и много по-уверена. Това изживяване бе велико. Щастлива съм до безкрай. За мен нишката на живота започва сега да тече", каза на изпроводяк Тръндева.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Ричард Алибегов: Няма защо да се страхуваме от еврото, тъй като от години оперираме с него
Дата: 26/02, 17:16

Андай: ДПС ще има свои министри в правителството
Дата: 26/02, 17:14

Доц. Трифонова обясни защо слънчевите изригвания са опасни
Дата: 26/02, 17:09

Лоша вест за работата на жените в България над тази възраст
Дата: 26/02, 17:02

Стоичков към рожденика Петър Хубчев: Сега обръщаш най-важния мач в живота си
Дата: 26/02, 16:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия