Увеличават персонала на социалните услуги във Варна


Дата: 16/04, 15:48

Снимка Община Варна

Увеличаване на числеността на персонала на Комплекса за социални услуги за деца и семейства гласува ВрК „Структури и общинска администрация“ към местния парламент във Варна. С пълно единодушие съветниците дадоха съгласието си да се увеличи с 1 броят на служителите в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи без увреждания, който е част от Комплекса, съобщават от общинския пресцентър.

В Наредбата за качество на социалните услуги се определят стандартите за качество на социалните услуги. Част от тях са и минималните изисквания за броя и квалификацията на служителите, които ще ги осъществяват. За центъра са необходими 7.2 щатни бройки, а в момента числеността на персонала е в размер на 6.25 бройки, беше изтъкнато в зала „Пленарна“.

В началото на заседанието беше внесено предложение за увеличаване на щата на район „Аспарухово“. В рамките на дискусията стана ясно, че се предвижда да има още един заместник-кмет на района. Заради отсъствието на районния кмет, който да обоснове искането, и липсата на яснота какви задължения ще поеме новият зам.-кмет, точката беше оттеглена.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Седмицата започва със слънце и до 25 градуса максимални температури
Дата: 26/05, 17:06

Васко Василев тази вечер прави концерт в Айфеловата кула
Дата: 26/05, 16:49

Много райони във Варна и областта утре ще са без ток
Дата: 26/05, 16:46

12 души пострадаха в небето над Турция
Дата: 26/05, 16:39

Свлачище изтри от картата цяло село, загиналите са над 670
Дата: 26/05, 16:16

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия