Васко Василев тази вечер прави концерт в Айфеловата кула


Дата: 26/05, 16:49

снимка Булфото

Тази вечер Айфеловата кула ще стане сцена за блестящия Васко Василев, който ще изнесе концерт заедно със солисти от Кралската опера „Ковънт Гардън”, съобава Нова твА.

Зрителите тази вечер ще изживеят двойно удоволствие, защото ще присъстват на събитие 2 в 1 – концерт с класическа музика на най-високо ниво и светлинно шоу, тъй като традиционно Айфеловата кула свети за няколко минути на всеки кръгъл час, а това придава допълнителна приказност.

„Айфеловата кула е символ на Франция и Париж и аз съм много щастлива, че именно там за втори път ще празнуваме най-светлият български празник – 24 май. Миналата година със световноизвестния ни цигулар Светлин Русев, тази с Васко Василев”, разказва Десислава Бинева, директор на Българския културен институт в Париж.

„Васко Василев ще участва в концерта заедно с четирима от своите колеги от Кралската опера „Ковънт Гардън”. Мисля, че има нещо изключително приятно и символично в това музиканти от пет националности да празнуват заедно на сцената нашия български, най-светъл, празник”, добави Бинева.За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Франсоа Оланд ще се кандидатира изненадващо за парламентарните избори
Дата: 15/06, 23:01

Индийски шофьори ще карат автобусите в Пловдив
Дата: 15/06, 22:472 Коментара

За мюсюлманите започва Курбан Байрам
Дата: 15/06, 22:34

Треньорът на Хърватия: Много зле се представихме
Дата: 15/06, 22:26

Модерен медицински център отвори врати във Варна
Дата: 15/06, 22:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия